nieuws

Vastgoedmarkt vernieuwt

Geen categorie

Vastgoedmarkt, het medium voor de vastgoedprofessional, vernieuwt. Vanaf vandaag valt bij alle abonnees een nieuwsblad in een compleet nieuwe vormgeving in de bus. Ook de website en de dagelijkse e-mailnieuwsbrief verschijnen in een nieuw jasje.

Vastgoedmarkt vernieuwt

 

 

Opvallend aan de vernieuwde Vastgoedmarkt zijn het logo, een frisse opmaak en een verbeterde navigatie. Het verbeteren van de leesbaarheid en ordening voor de lezer zijn belangrijke doelstellingen. De abonnees worden meer visueel ondersteund tijdens het lezen van de vernieuwde krant. Het gebruik van infographics, tabellen en grafieken helpen lezers om sneller overzicht te krijgen in marktinformatie. Ze verwachten van een medium als Vastgoedmarkt informatie over markttrends en duiding van ontwikkelingen in de markt. Verder proberen we met het nieuwe concept meer aansluiting te vinden bij de website en e-mailnieuwsbrief en stemmen we de uitstraling van de gelieerde producten op elkaar af. Hiermee proberen we een betere interactie te bewerkstelligen binnen het merk Vastgoedmarkt.

Het aantal kolommen gaat van vier naar vijf. De aankeilers en inhoudsopgave zijn duidelijker weergegeven. Dat geldt ook voor de tabellen en grafieken. Het eerste dat opvalt is de ‘blondheid’. Door meer witruimte is Vastgoedmarkt beter toegankelijk. Verder vindt de lezer voortaan duidelijke verwijzingen naar de website en gebruiken we tags per artikel.

Meer informatie: redactie Vastgoedmarkt, vgm@sdu.nl

Reageer op dit artikel