nieuws

Topsporthal T-kwadraat winnaar BNA Gebouw van het Jaar Regio Zuid

Geen categorie

T-Kwadraat is benoemd tot BNA Gebouw van het Jaar 2010 in de Regio Zuid. De topsporthal, die in samenwerking met van Hoogmoed Architecten werd ontworpen door Bo.2 architectuur en stedenbouw, wordt door de jury omschreven als ‘een pittig, stimulerend en verrassend gebouw dat direct uitnodigt tot sporten’.

Topsporthal T-kwadraat winnaar BNA Gebouw van het Jaar Regio Zuid

T-kwadraat is het nieuwste sportcomplex van Tilburg. Het sportpaleis en het sportplein (in aanbouw) vormen het hart van de ontwikkelingen in Nieuw-Stappegoor. Het sportpaleis bevat onder andere een (top)sporthal, fitnessruimte, klimcentrum, sportmedisch centrum, horeca- en businessruimtes, kinderopvang en de Ireen Wüst IJsbaan.

t-kwadraat

www.bo2.nl

van Hoogmoed Architecten

t-kwadraat t-kwadraat

Reageer op dit artikel