nieuws

Op reis naar Amsterdam Nieuw-West

Geen categorie

Reisbureau Luiting en Mol biedt vanaf vandaag ‘reizen’ naar Amsterdam Nieuw-West aan voor beleidsmakers, politici en mensen in het stedenbouwkundige en architectonische veld.

Op reis naar Amsterdam Nieuw-West

Het bureau vindt het namelijk van belang dat deze doelgroep meemaakt hoe er in de vernieuwingswijken wordt geleefd, gewoond en gewerkt. De tuinstad is het grootste stedelijke vernieuwingsproject in Europa en daarmee dé plek waar je kunt zien hoe zo’n operatie verloopt. Verschillende beleidsvelden, interventies, wijkaanpak, buurtgericht werken en buurtinitiatieven komen elkaar hier tegen. Op allerlei mogelijke manieren worden instellingen, organisaties, bewoners bij elkaar gebracht en worden verbindingen gelegd die niet meteen vanzelfsprekend zijn. Dat maakt het gebied tot een interessante reisbestemming voor professionals.

De reizen zijn meer dan een rondleiding alleen. Er vinden ontmoetingen plaats en de reizigers kruipen een middag in de huid van bewoners en professionals om het gebied echt te ervaren. Het reisbureau biedt standaardtrips aan, maar ook reizen op maat. Er kunnen diverse sociale, fysieke en economische bestemmingen worden bezocht en er zijn aanvullende workshops en trainingen te boeken.

www.reisbureauluitingenmol.com

Reageer op dit artikel