nieuws

Directiewijzigingen bij De Nijl Architecten

Geen categorie

Begin dit jaar zijn Erik van den Berg en Mark de Bokx partner geworden van De Nijl Architecten. Samen met Endry van Velzen vormen zij de dagelijkse leiding van het bureau. Henk Engel en Jos van der Steen blijven voorlopig als partner verbonden aan het bureau. Ben Cohen is uitgetreden, maar is als adviseur beschikbaar voor lopende en nieuwe projecten.

Directiewijzigingen bij De Nijl Architecten

Erik van den Berg en Mark de Bokx zijn al enige jaren verbonden aan De Nijl Architecten en hebben in die tijd een belangrijke bijdrage geleverd aan de onderneming. Doel van de recente directiewijzigingen is de bestendiging van het bureau, zodat het haar kennis en ervaring op het vlak van binnenstedelijke ontwikkeling kan blijven aanbieden.

Reageer op dit artikel