nieuws

Architectuur op TV Rijnmond

Geen categorie

Op woensdag 5 mei om 20.30 uur wordt op TV Rijnmond de eerste aflevering van de tweewekelijkse tv-magazine Over Architectuur Gesproken uitgezonden. In deze eerste uitzending neemt architect Hans van der Heijden de kijker mee naar de wereld van baksteenarchitectuur.

Architectuur op TV Rijnmond

Het programma is een initiatief van AIR, het architectuurcentrum van Rotterdam, in samenwerking met Antenne Rotterdam en gaat over de trots van Rotterdam: Architectuur. AIR wil met een krachtig gemonteerd beeldmagazine de veelheid en diversiteit aan Rotterdamse culturele activiteiten en initiatieven tonen. Het gesprek over architectuur in Rotterdam krijgt hiermee een nieuwe laag die toegankelijk is voor een breed publiek. Wie langszapt neemt kort deel aan dat gesprek, wie meer wil weten blijft het volgen en kan daarna verdiepend materiaal bekijken, bijvoorbeeld via internet.

Reageer op dit artikel