nieuws

100% Design Rotterdam afgelast

Geen categorie

De organisatie van 100% Design heeft besloten het jaarlijks vakevenement in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam dit jaar niet door te laten gaan. Het draagvlak voor een succesvolle 9e editie was niet voldoende.

100% Design Rotterdam afgelast

“Het was een zware beslissing, omdat we koste wat kost het evenement door wilden laten gaan om de continuïteit te waarborgen en de markt een platform te blijven bieden. Maar na lang beraad zijn we toch tot de conclusie gekomen dat een jaar overslaan beter is voor het behoud van een goed evenement”, aldus Marnon Heuvels en Evelien de Leeuw, de organisatoren van 100% Design Rotterdam.

Weer door in 2011

De deelnemers en betrokken partijen zijn inmiddels ingelicht. Uit de reacties blijkt dat alle betrokkenen met belangstelling uitkijken naar een nieuwe editie in 2011. 

Reageer op dit artikel