nieuws

Start gezondheidscentrum Wesselerbrink door MAS architectuur

Geen categorie

Mas architectuur heeft in opdracht van Woningcorporatie Domijn een duurzaam gezondheidscentrum aan De Kiepe in Enschede-Zuid ontworpen.

Start gezondheidscentrum Wesselerbrink door MAS architectuur

 

 

 

 

In het gezondheidscentrum (Wesselerbrink) wordt zorg gecombineerd met wonen. Het centrum wordt gehuisvest op de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Boven het gezondheidscentrum komt een toren met 14 appartementen voor verhuur in de vrije sector. Per verdieping zijn twee appartementen beschikbaar, die allemaal tussen de 105 en 111 vierkante meter zijn met een balkon van 18 vierkante meter.

Samenwerking

In het centrum werken een apotheek, een HOED (huisartsen onder één dak), een fysiotherapiepraktijk, een tandartsenpraktijk, Care (OKZ en SMD), een prikpost van het MST, een Podotherapiepraktijk en een Logopediepraktijk. Naast gezamelijke ruimtes is er ook een ruimte tbv de wijkbewoners. MAS architectuur is eveneens verantwoordelijk voor het interieur van de gezamenlijke ruimtes in het gebouw.

De oplevering is naar verwachting augustus 2011.

Reageer op dit artikel