nieuws

Beroepservaringsprogramma jonge architecten

Geen categorie

In april 2010 start een beroepservaringsprogramma voor pas afgestudeerden stedebouwkunde, landschapsarchitectuur en architectuur. De Beroepservaring is een tweejarig programma dat een aanvulling is op de reguliere opleidingen in de drie disciplines. Het geeft pas afgestudeerden de kans versneld beroepservaring op te doen in alle fases van het plan- en bouwproces.

Beroepservaringsprogramma jonge architecten

De drie disciplines volgen deels een eigen programma en deels een interdisciplinair programma. Het samenwerken tussen de disciplines en het opbouwen van een professioneel netwerk horen tot de doelen van de ervaringsperiode. Het programma anticipeert op de toekomstige vereisten voor de titelbescherming. (WAT)

Op 10 maart is er een Informatieavond in Den Haag.

www.beroepservaring.nl

Reageer op dit artikel