nieuws

Winnaar Casa Nova 2009

Geen categorie

Architecten Werkgroep Tilburg (i.s.m. Carlien Ligtenberg van Urban Factory uit Barcelona) is met het ontwerp ‘De omgekeerde wereld’ winnaar geworden van Casa Nova 2009.

Winnaar Casa Nova 2009

 

 

 

 

 

De tweede prijs ging naar New kids on the block van Vidomes uit Delft i.s.m. architectenbureau Dp6 uit Delft. User Generated Content van studioLjubo uit Rotterdam ontving de derde prijs van € 1.000 euro. De publieksprijs is gewonnen door Woonbron, Rotterdam i.s.m. Kristal BV en Attika architecten, Amsterdam voor de inzending ‘SUSHI!’.

2e plaats casa nova De tweede prijs ging naar New kids on the block

CASA NOVA is een ideeënprijsvraag die het Stadsgewest Haaglanden jaarlijks uitschrijft voor vernieuwende ideeën, voor meer kwaliteit, variatie en innovatie in soorten woonconcepten. Dit jaar was de opgave jonge gezinnen in Delft te houden door op de plek van een bestaande basisschool een complex met vernieuwende (gestapelde) woningen voor deze gezinnen te ontwerpen.

 User Generated Content Casa Nova 2009
User Generated Content

Expositie alle inzendingen

Op 17 december 2009 vindt de feestelijke opening van de expositie Casa Nova 2009 plaats van 17.00-18.30 uur bij TOP Delft, Hippolytusbuurt 14, 2611 HN Delft. De expositie Casa Nova 2009 is geopend van 18 december 2009 tot en met 31 januari 2010 van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op 25 en 26 december en 1 januari is TOP Delft gesloten.

 www.haaglanden.nl

 Publieksprijs SUSHI Casa Nova 2009
De publieksprijs ging naar de inzending ‘SUSHI!’.

Reageer op dit artikel