nieuws

Nieuwe voorzitter NEPROM

Geen categorie

Wienke Bodewes is gekozen tot nieuwe voorzitter van de NEPROM, de vereniging van Nederlandse projectontwikkelaars. De ledenvergadering benoemde ir. Bodewes (algemeen directeur Amvest) als opvolger van Peter Noordanus, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Tevens is ir. A.J.H. (Bart) van Breukelen (statutair directeur Synchroon B.V.) tot het bestuur toegetreden.

Nieuwe voorzitter NEPROM

De voorzittersfunctie van de Neprom is een onbezoldigde nevenfunctie. Wienke Bodewes is in het dagelijks leven algemeen directeur van Amvest. Hij is binnen de Neprom verder reeds actief als voorzitter van de Commissie Woningmarkt en van de Werkgroep Herstructurering. Peter Noordanus legt zijn functie neer nadat hij onlangs aankondigde uit de directie van AM te stappen. De voorzitter van de Neprom dient actief te zijn bij één van de lidbedrijven van de vereniging.

Bestuur

Het bestuur bestaat verder uit mevrouw drs. A.M.E. (Anneke) de Vries MRE (ING Real Estate), drs. D.H. (Daan) van der Vorm MRE (Vorm Ontwikkeling B.V.), ir. R.F.C. (Rudy) Stroink (TCN Property Projects) en mr. W.C.T.F. (Friso) de Zeeuw (Rabo Bouwfonds).

Neprom

De Neprom (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De leden van de Neprom realiseren gezamenlijk circa 50% van de nieuwe woningen in ons land, 65% van de metrage nieuwgebouwde kantoorruimte en rond de 75% van de metrage in nieuwe winkelcentra.

www.neprom.nl

 

Reageer op dit artikel