nieuws

Wie siert de cover van de Architect november?

Geen categorie

Wie siert straks de cover van het novembernummer van de Architect? De jonge honden van i29? Het gerenommeerde Merkx + Girod architecten? Vreemde eend in de bijt MVRDV? Of weer een Belg: Martine de Maeseneer architects? Zal Doepel Strijkers architects met de eer gaan strijken?

Wie siert de cover van de Architect november?

Donderdagavond 26 november wordt de cover van het nummer onthuld met daarop het project dat de Lensvelt de Architect interieurprijs (LAi) in de wacht heeft gesleept. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking in de Schiecentrale ontvangt de ontwerper van het beste interieurproject, dat het afgelopen jaar in Nederland of België is gerealiseerd, een bedrag van 12.000 euro en de speciaal ontworpen LAi Award uit handen van Hans Lensvelt.

Nominaties LAi2009

Beste stoelontwerp

Ook Nederlandse meubelontwerpers kijken reikhalzend uit naar deze avond, want de winnaar van de derde Thonet Mart Stamprijs zal bekend worden gemaakt. Tiddo de Ruiter, Carolien Laro of Maartje Nuy Joost van Noort ontvangen deze prijs voor het beste stoelontwerp, bestaande uit 5000 euro en de speciaal ontworpen Thonet Mart Stam Award.

 Nominaties Thonet Mart Stam 2009

Spreker

De gasten worden ontvangen vanaf 19.30 uur, waarna de avond van start gaat met een lezing van de jonge Vlaamse interieurarchitect Jan Geysen van PUUR interieurarchitecten.

Nieuwe vormgeving de Architect

Tijdens de avond wordt tevens het eerste nummer van de Architect in de nieuwe vormgeving gepresenteerd. De afgelopen maanden heeft de redactie in samenwerking met Motif: Concept Design hard gewerkt aan de restyling. Hoofdredacteur Harm Tilman zal het eerste gerestylde blad overhandigen aan Jeroen van Schooten.

Informatie

Kijk voor de genomineerde projecten en ontwerpen plus het programma van de avond op www.lai2009.nl

 

Reageer op dit artikel