nieuws

Open weekend Parallel Cases

Geen categorie

Op zaterdag 14 en zondag 15 november is er gratis toegang tot de biënnaletentoonstelling Parallel Cases//IABR@RDM in het Innovation Dock op RDM Campus (Rotterdam-Heijplaat). Ook is er elk uur een rondleiding door een gids van Archiguides Rotterdam.

Open weekend Parallel Cases

De tentoonstelling is de bijdrage van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst aan de Architectuur Biennale. Studententeams en onderzoekers van tientallen universiteiten en hogescholen uit de hele wereld presenteren er hun biënnaleprojecten die zijn geïnspireerd door het thema van de IABR: Open City: Designing Coexistence. De presentaties gaan over de verschillende manieren waarop je kan samenleven in een grote stad en de problemen en oplossingen die daarmee te maken hebben. Dit wordt getoond met tekeningen, modellen, films en ander beeldmateriaal.

Openingstijden

zaterdag 13 – 18 u
zondag 13 – 17 u

www.ravb.nl
www.iabr.nl

Reageer op dit artikel