nieuws

Frank de Grave adviseur bij Twynstra Gudde

Geen categorie

Met ingang van deze maand versterkt Frank de Grave de gelederen van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Voor tweeënhalve dag per week is hij verbonden aan de bestuursadviespraktijk en in die hoedanigheid betrokken bij politiek-bestuurlijke opdrachten van het bureau. Doel is een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van deze divisie.

Frank de Grave adviseur bij Twynstra Gudde

Naast Frank de Grave bestaat de bestuursadviespraktijk uit een aantal senior partners van Twynstra Gudde en externe adviseurs die exclusief aan het bedrijf zijn verbonden. Deze groep professionals gaat op het hoogst bestuurlijke niveau opereren in uiteenlopende marktgebieden.

De jarenlange ervaringen van De Grave sluiten naadloos aan bij de ambitie van Twynstra Gudde om een belangrijke gesprekspartner en adviseur te zijn van bestuurlijk Nederland.

Reageer op dit artikel