nieuws

Beleving centraal in nieuwe flagship store Ahrend

Geen categorie

Ahrend opent op donderdag 19 november een nieuwe flagship store in Amsterdam, genaamd NOW. In deze winkel staat beleving centraal. Ahrend wil haar bezoekers inspireren en een dialoog met hen aangaan over nieuwe werkvormen en inrichtingsconcepten.

Beleving centraal in nieuwe flagship store Ahrend

Ahrend wil in de NOW flagship store creatieve concepten voor innovatieve kantoorinrichting laten zien. Ook staan de nieuwste producten uit de Ahrend-collectie in de winkel. Uitgangspunten voor het interieur van NOW zijn functionaliteit, duurzaamheid en design. Hiermee geeft Ahrend haar drie kernwaarden mee: meubelen zijn tijdloos, stellen de mens centraal en bieden optimaal gebruiksgemak, ergonomie en comfort.

Tijdens de opening zal onder andere Cradle-to-cradlegoeroe Michael Braungart spreken en zijn er diverse workshops. Ook is er gelegenheid referentieprojecten te bezoeken en wordt het nieuwe boek Aangetoonde effecten van het kantoorinterieur gelanceerd. Dit boek kwam tot stand onder redactie van professor Peter Vink, hoogleraar participatieve ergonomie bij de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en tevens werkzaam bij TNO.

 

Reageer op dit artikel