nieuws

Oplevering Kadegebouw

Geen categorie

In Waterbuurt West in de Amsterdamse wijk IJburg vindt morgen de oplevering plaats van het Kadegebouw. Het 200 meter lange object met vijf bouwlagen omvat 61 koopappartementen, 22 huurappartementen, 13 bedrijfsruimten en 108 parkeerplaatsen.
Het ontwerp is van Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol van DOK architecten.

Oplevering Kadegebouw

De ontwikkeling en realisatie was in handen van Ontwikkelingscombinatie Waterbuurt West, een onderneming van Woningstichting Eigen Haard en het Waterhuis. Aan het Waterhuis neemt de Amsterdamse ontwikkelaar Monteflore Vastgoed deel. In een volgende fase komen in de Waterbuurt drijvende woningen naar een ontwerp van architectenbureau Marlies Rohmer. De oplevering van dit project vindt begin 2011 plaats.

Reageer op dit artikel