nieuws

Nieuwe vestiging Sprangers Bouwbedrijf

Geen categorie

Ondanks de economische recessie opent Sprangers Bouwbedrijf eind deze maand een vestiging in Delft. Sprangers hoopt met het nieuwe kantoor in de Randstad haar opdrachtgevers beter te kunnen bedienen. Het historische pand van waaruit het bedrijf gaat opereren bevindt zich in het Agnetapark, een tuindorp uit de tweede helft van de negentiende eeuw dat sinds 1989 de status heeft van Rijksmonument. Op 30 oktober wordt het kantoor officieel geopend.

Nieuwe vestiging Sprangers Bouwbedrijf

Tot voorkort zetelde Sprangers Bouwbedrijf uitsluitend in Terneuzen en Breda. Vanuit de laatste vestiging werden alle activiteiten in de Randstad gecoördineerd. Om de opdrachtgevers tegemoet te komen is besloten tot een vestiging in de Randstad. De keuze viel op een monumentaal pand, een voormalig gemeenschapsgebouw in het Agnetapark in Delft.

Het pand is door Sprangers zelf grondig gerenoveerd en biedt behalve aan de medewerkers van het eigen bedrijf, onderdak aan Tak architecten.

De projectorganisatie staat inmiddels op de rit. De vestigingsdirecteur Rien Bot, wordt ondersteund door projectleiders en werkvoorbereiders. Naarmate er meer projecten worden verworven, zal ook de organisatie worden uitgebreid.

Reageer op dit artikel