nieuws

Jesse Brouns nieuwe curator Interieur Kortrijk

Geen categorie

De journalist Jesse Brouns is door de Interieur Foundation benoemd tot curator van de Biënnale Interieur 2010. Brouns (38) woont in Parijs en schreef onder meer over design en mode voor kranten en tijdschriften als Weekend Knack, Wallpaper, De Morgen en De Standaard. Hij werkte ook als creatief consultant.

Jesse Brouns nieuwe curator Interieur Kortrijk

Brouns is aangetrokken door de Interieur Foundation vanwege “zijn geïnspireerde kritiek op de biënnale en zijn visie op de toekomst van ontwerp”.
De Biënnale Interieur is een tweejaarlijks interieur- en ontwerpevenement voor professionals en publiek dat plaatsvindt in Kortrijk. De Interieur Foundation hecht altijd veel belang aan nevenevenementen tijdens de Biënnale: tentoonstellingen, een internationale designprijs, lezingen en debatten.
De Biënnale Interieur 2010 begint over precies een jaar, op 15 oktober 2010, en loopt tot 24 oktober 2010.

Reageer op dit artikel