nieuws

Genomineerden Mooi Nederland

Geen categorie

Nederland versnippert en verrommelt door bouwen langs snelwegen en oprukkende woonwijken en zendmasten. Minister Cramer van VROM is in het kader van de Innovatieregeling Mooi Nederland op zoek naar inspirerende en vernieuwende projecten die ons landschap mooier maken.

Genomineerden Mooi Nederland

222 Projecten schreven zich in voor een financiele bijdrage uit de innovatieregeling. Vorige week maakte Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol de 26 projecten bekend die in aanmerking komen voor een geldelijke ondersteuning.

Alle inwoners van Nederland kunnen tot 1 januari 2010 meestemmen via vrom.nl/mooinederlandprijs op een van de 26 genomineerden projecten. Het project met de meeste stemmen ontvang een extra bijdrage van 10.000 euro.

https://kennispleinmooinederland.vrom.nl/activiteiten/publieksprijs

 

Reageer op dit artikel