nieuws

Doorstart pr8 architecten

Geen categorie

Pr8 architecten kan na het onverwachte faillissement in augustus weer verder met het uitvoeren van hun projecten. De directie van het bureau is met de curator tot overeenstemming gekomen om een doorstart te maken.

Doorstart pr8 architecten

Pr8 architecten heeft van alle bestaande opdrachtgevers toezeggingen gekregen om de komende weken weer aan de slag te gaan. Het architectenbureau heeft een goede orderportefeuille en werkt aan diverse projecten in de regio. De architecten maakten onder meer het ontwerp voor een nieuwe sportzaal in Rossum, seniorappartementen in Enschede, De Mulderhof in Weerselo, een zorghoeve voor dementerende ouderen op het platteland en een appartementengebouw in Tubbergen waarin grote en kleine appartementen zijn opgenomen waarin, onder begelieidng, zelfstandig gewoond kan worden door mensen met een lichte handicap.

www.pr8.nl

Reageer op dit artikel