nieuws

Culturele broedplaats Notweg geopend

Geen categorie

Aanstaande zaterdag wordt de creatieve broedplaats Garage Notweg in Amsterdam Osdorp officieel geopend. Gedurende vijf jaar biedt de voormalige Renaultgarage huisvesting aan creatieve ondernemers en organisaties die werken aan vernieuwende projecten, producten en activiteiten.

Culturele broedplaats Notweg geopend

De garage bestaat uit twee verdiepingen met een gezamenlijk oppervlak van meer dan 2000 vierkante meter. Er zijn verschillende creatieve ondernemers gevestigd, waaronder een grafisch vormgever, enkele conceptontwikkelaars voor social design, kledingadviseur, de Stichting BIK (beroepskunstenaars in de klas) en een filenetwerkbedrijf. Ook is er een informatiecentrum voor de Wildemanbuurt en een woonservicepunt. Pal West Modeatelier bevindt zich op de eerste verdieping. Deze verdieping wordt ook gebruikt voor buurtbijeenkomsten en andersoortige evenementen.

Garage Notweg is gerealiseerd door Ymere in samenwerking met Bureau Broedplaatsen van de gemeente Amsterdam en stadsdeel Osdorp.

Reageer op dit artikel