nieuws

Compositie 5 Architectuur wordt C5 Architecten

Geen categorie

Met ingang van deze maand gaat Compositie 5 Architectuur verder onder de naam C5 Architecten. De naamswijziging valt samen met de toetreding van Maurice van Hooijdonk als partner tot de directie, waarin ook Lukas Ruijs en Jos Verbakel zitting hebben.

Compositie 5 Architectuur wordt C5 Architecten

Het is niet de eerste naamswijziging van het in Breda gevestigde architectenbureau.Tot 1997 voerde zij de naam Compositie 5, om daarna door het leven te gaan als Compositie 5 Architecten. Deze naam is nu gecomprimeerd in C5 Architecten.

In de afgelopen jaren heeft het bureau gewerkt aan uiteenlopende projecten van gebiedsontwikkeling tot interieur. Belangrijk wapenfeit is de nominatie voor BNA gebouw van het jaar van het onlangs opgeleverde project Hof van Hersbeek in de binnenstad van Breda.

Zie verder www.c5a.nl

Reageer op dit artikel