nieuws

ACT beste bedrijventerrein

Geen categorie

ACT (Amsterdam Connecting Trade) mag zich dit jaar het beste bedrijventerrein noemen. De jury selecteerde het project als winnaar vanwege het regio-overstijgende karakter. Het terrein was samen met de Binckhorst uit Den Haag en het Rithmeesterpark uit Breda genomineerd in de categorie Plan.

ACT beste bedrijventerrein

ACT wordt een nieuw logistiek knooppunt ten zuiden van luchthaven Schiphol en bestaat uit drie bedrijventerreinen met in totaal 220 ha. uitgeefbare grond. Ook het Geniepark, gelegen aan weerszijden van de Geniedijk, maakt onderdeel uit van het knooppunt. De totale investeringskosten bedragen 3 miljard euro.

Amsterdam Connecting Trade is een initiatief van AM, Gemeente Haarlemmermeer, Provincie Noord-Holland, Schiphol Group, Hoogheemraadschap van Rijnland en Schiphol Area Development Company (SADC).

De Award
Het tijdschrift Bedrijventerrein organiseerde voor de tweede keer de verkiezing Beste Bedrijventerrein van Nederland. In totaal hebben 121 bedrijventerreinen zich ingeschreven als deelnemer in drie verschillende categorieën: Bestaand, Plan (nieuw en herstructurering) en Geherstructureerd.

 www.actbeyondlogistics.nl

Reageer op dit artikel