nieuws

Zwart en wit in de badkamer

Geen categorie

Kludi introduceert de designcollectie Zenta nu in zwart en wit. Het soort wit is ontleend aan het in de automobilindustrie toegepaste wit, het zwart is geïnspireerd op hoogwaardige pianolak. Chroomaccenten laten zich bij vervanging of badkamerrenovatie goed met accessoires en overig toebehoren combineren.

KLUDI ZENTA BLACK 382508675.jpg    KLUDI ZENTA BLACK 386708675.jpg

In de serie bevinden zich een ééngreeps wastafelmengkraan met of zonder waste-garnituur,   ééngreeps wastafelmengkraan XL met waste-garnituur, ééngreeps bad-/douchemengkraan, ééngreeps douchemengkraan, thermostatische douchemengkraan, inbouw ééngreeps bad-/douchemengkraan afmontageset, inbouw ééngreeps douchemengkraan afmontageset, een doucheset met 3 straalsoorten en een badset met 1 straalsoort. 

www.kludi.com  

KLUDI ZENTA WHITE 382509175.jpg    KLUDI ZENTA WHITE 388709175.jpg

Reageer op dit artikel