nieuws

Vakdag voor woonprofessionals

Geen categorie

De Woonbeurs Amsterdam houdt op 28 september een speciale vakdag voor woonprofessionals in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze eerste editie, waarop de beurs is gesloten voor consumenten, worden diverse activiteiten voor het vakpubliek georganiseerd, zoals lezingen, pitching sessions voor ontwerpers, de start van een beroepsvereniging voor stylisten en andere netwerkgelegenheden.

Vakdag voor woonprofessionals

Lezingen
Ontwerpersduo Brand & van Egmond presenteren op die dag hun nieuwe boek over de afgelopen twintig jaar. Els Zijlstra van Materia geeft een lezing over veranderd materiaalgebruik in het interieur. Paola Navone, de Italiaanse topdesigner geeft een presentatie. 

Bekendheid 
Pitching Sessions geven ontwerpers de mogelijkheid hun idee, product of dienst in vijf minuten te pitchen aan een jury bestaande uit opdrachtgevers, fabrikanten en interieurspecialisten. De ingezonden ideeën worden vooraf beoordeeld en de ontwerpers worden per categorie uitgenodigd om hun pitch live te presenteren op de Vakdag. De jury kiest daarna live op de Vakdag het beste idee. 

Stylistenvereniging
Op 28 september wordt eveneens de nieuwe beroepsvereniging voor stylisten CRISP (Centraal Register Interieur Styling Professionals) in het leven geroepen. In de ochtend, om 10.00 uur, wordt in een bijeenkomst toelicht wat de beroepsvereniging voor stylisten kan betekenen. 

Wie zijn netwerk wil uitbreiden of kennis wil opdoen kan kaarten reserveren via www.woonbeurs.nl/2009/vakdag.  

De Woonbeurs Amsterdam duurt van 26 september tot en met 4 oktober. Op 28 september is de Beurs gesloten voor publiek. Meer informatie: www.woonbeurs.nl 

Reageer op dit artikel