nieuws

Nieuw bestuurslid Bouwend Nederland

Geen categorie

Ir M. (Martijn) Smitt, directeur van Strukton Civiel, is toegetreden tot het bestuur van Bouwend Nederland. Smitt neemt de plaats in van ir B.J. (Jan) Wierenga en vertegenwoordigt de kiesgroep Infra Groot. Smitt (41) heeft zich eerder bezig gehouden met grote infrastructuurprojecten waar onder diverse tunnelprojecten, de Betuweroute en de Noord-Zuidlijn.

Bouwend Nederland heeft een algemeen bestuur en een bestuur. Beide besturen zijn representatief voor de ledenkring. Grote, middelgrote en kleine ondernemingen zijn vertegenwoordigd, uit zowel de woning- en utiliteitsbouw als de infrastructuur. Het bestuur bepaalt het beleid en is verantwoording verschuldigd aan het algemeen bestuur. Het bestuur telt acht leden, onder voorzitterschap van Elco Brinkman.

Reageer op dit artikel