nieuws

Interieurarchitectuur: de nieuwe lichting

Geen categorie

Ook dit jaar zal de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) in samenwerking met kantoorinrichter ASPA de BNI-prijs uitreiken. De aanmoedigingsprijs is bedoeld om jonge talentvolle interieurarchitecten te stimuleren en te motiveren. In de week voorafgaand aan de prijsuitreiking worden de genomineerde ontwerpen geëxposeerd.

De vakjury, bestaande uit Freek Claessens (Claessens Erdmann), Ferdinand van Dam (OTH), Roelof Gortemaker (De Jong Gortemaker Algra Architecten), Frans Tauber (BRTArchitecten) en Hans Zwart (CIO van KPMG), maken op 17 september het meest talentvolle ontwerp bekend.

De nominatiecommissie heeft elke academie die opleidt tot interieurarchitect bezocht en van elke academie één student genomineerd die meedingt naar de BNI-prijs. De volgende studenten zijn genomineerd:

• Angela van Berlo, Academie St. Joost
• Magalí Eising, Academie ABK
• Homer Garcia Santana, Academie Hogeschool Utrecht
• Jennifer de Jonge, Rietveld Academie
• Evelien Koekkoek, Academie Artez
• Marte van Maris, Academie KABK
• Jason Setrodimedjo, Academie Minerva
• Chantal Vos, Academie Willem de Kooning

Voorafgaand aan de uitreiking zullen vakgerelateerde presentaties gegeven worden door   Freek Claessens (Claessens Erdmann) en Willem Heyligers van Heyligers design + projects. 

De expositie is open voor publiek en pers van 14 tot en met 17 september van 10 tot 17 uur aan de Elzenkade 1 te Houten. Voor de uitreiking van de aanmoedigingsprijs van het jaar op donderdag 17 september kunt u zich aanmelden via www.bni-prijs.nl

www.bni.nl

Reageer op dit artikel