nieuws

Comfortabel buiten zitten

Geen categorie

Het Nederlandse tuinmeubelmerk One to Sit introduceert de collectie Basic. Dit zijn strakke, tijdloze producten die leverbaar zijn in iedere RAL- kleur en gemakkelijk te combineren zijn, zowel onderling als met andere merken.

One to Sit 1.jpg    

Een opvallend item is de opbergbox, waarin alle kussens kunnen worden opgeborgen. Door er een matras op te plaatsen ontstaat een ligbed. Het matras kan worden vastgezet aan het deksel, dat is voorzien van twee gasveren en scharnieren, die ‘onzichtbaar’ zijn bevestigd. Bovendien is de opbergbox verrijdbaar door twee vaste en twee draaibare wielen. 

one to sit 2.jpg

Nieuw in de Original-collectie van One to Sit is de lounge-pouf. De collectie bestaat verder uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, een eettafel met bankjes (naar wens met kussens) en een bartafel met bijpassende krukken en een lounger.

www.onetosit.nl 

one to sit 3.jpg    one to sit 4.jpg

Reageer op dit artikel