nieuws

Baden in licht

Geen categorie

Het Belgische merk in architecturale verlichting Delta Light wil de badkamer aantrekkelijker maken met een nieuw assortiment verlichtingsarmaturen. Net als de keuken is de badkamer immers meer dan een functionele plek in huis geworden, waar sfeer belangrijk is.

Baden in licht

De nieuwe reeks armaturen is ontwikkeld met een IP-waarde van minstens 44. Het accent ligt op eenvoudige vormen, pure kleuren en materialen: chroom, wit en aluminium, gecombineerd met polycarbonaat. 

DL_BATHROOM 2.jpg

Ledverlichting creërt speciale effecten. Zo biedt Delta Light de mogelijkheid om leds in en rond de douche of het bad aan te brengen, of ledstrips als indirecte lichtlijn. Deze verlichting is dimbaar. Delta Light meent dat ook indirecte verlichting via uplighting bijdraagt tot een aangename en warme sfeer in de badkamer en biedt daarom spots uitgerust met halogeenlampen met een brede lichtbundel aan. Ook zijn er inbouwspots die gemakkelijk boven het bad of de douche te plaatsen zijn. 

www.deltalight.com

Reageer op dit artikel