nieuws

Techniek – Schadebestendige plintradiator

Geen categorie

De paneelradiatoren Integra, Ramo en Parada van Radson zijn nu ook als plintradiator leverbaar. De hoogte van 200 mm is bedoeld voor ruimtes met grote raampartijen.

Techniek – Schadebestendige plintradiator

Dankzij de metalen radiatorpanelen met een dikte van 1,25 mm en convectielamellen van hoogwaardig staal is de radiator bestand tegen een werkdruk van 10 bar. Dit maakt het model relatief ongevoelig voor schade.

De plintradiator is leverbaar zonder voorpaneel, met enkel- of dubbelzijdig vlak voorpaneel, of met enkel- of dubbelzijdig geprofileerd voorpaneel. De lengtematen lopen van 600 mm tot 3000 mm. De radiatoren zijn standaard verkrijgbaar in RAL kleur 9016. Alle andere RAL-kleuren en metaalkleuren zijn op aanvraag leverbaar. Radson geeft 10 jaar garantie.

www.radson.be

Reageer op dit artikel