nieuws

Techniek – Nieuwe familie kunststof kozijnen

Geen categorie

Zendow is een nieuwe familie van kunststof kozijnen, die drie modellenseries omvat. De licht afgeronde vormgeving heeft zowel klassieke als moderne trekjes en de profielen zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Het materiaal is corrosiebestendig, weerbestendig en vuilafstotend, waardoor schilderen en oliën niet nodig zijn. De kozijnen kunnen worden gerecycled.

Deceuninckzendow1.jpg    Deceuninckzendow2.jpg

Zendow flex is een 70 mm kozijnsysteem met een vlakke, afgeronde vorm, voorzien van vijf profielkamers voor een goede thermische en voor geluidsisolatie. Zendow royal is een raamsysteem voor de standaard bouwmethode in Nederland, met een inbouwdiepte van 115 mm en een schuinverdiepte voorzijde. Zendow monorail is een speciaal kozijnsysteem voor schuifpuien.

Deceuninckzendow3.jpg    Deceuninckzendow4.jpg

De kozijnprofielen zijn compatibel met alle gangbare types veiligheidsbeslag en –beglazing, en zijn   standaard voorzien van stalen versterkingen in het profielsysteem. Een centrale barrière in de vorm van een nokje in het kaderprofiel en het feit dat de sluitplaten rechtstreeks in de versterking kunnen worden geschroefd, verhogen de prestaties inzake inbraakwerendheid.

www.deceuninck.nl 
www.zichtmetinzicht.nl

Reageer op dit artikel