nieuws

Studenten onderscheiden

Geen categorie

Bouwend Nederland Regio Oost stelt jaarlijks een prijs beschikbaar voor een groep afstudeerders van de drie hogescholen in de regio Oost.

Dit jaar zijn onderscheiden: 
– Richard Sleumer en Henry Vreeman van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor hun procedure voor ondergronds bouwen, waarbij de voorbereidingsfase naar bemaling, funderingspalen en (dam)wanden wordt gekeken.
– Gert-Jan Ditsel, Richard Fransen, Niek Bakker en Olaf Bak, studenten Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw (ROB) aan de Saxion Hogeschool Enschede. Zij kregen de prijs voor hun 3d-modellen van het uitvoeringsproces van een nieuw studentenhuis en kantorruimte ‘Kardinge’ in Groningen. 
– Jelmer Biesma, stduent bouwcomponenten/management aan de Christelijke Hogeschool Windesheeft heeft de prijs gekregen voor zijn onderzoek ‘Cradle to Cradle concreet toegepast op het PlusWonen van VolkerWessels’. Het onderzoek is uitgevoer bij Koenen Bouw in Emmen. 

Afstudeerprijs
Om voor de prijs van Bouwend Nederland Regio Oost in aanmerking te komen is het nodig dat de groep afgestudeerden studenten in hun afstudeerscriptie aspecten van uitvoering en organisatie hebben verwerkt. De hogescholen mogen in overleg met extern gecommitteerden uit het werkveld maximaal drie voordrachten doen. Per hogeschool ontvangen de winnaars gezamenlijk 1250 euro.

Reageer op dit artikel