nieuws

Project – Eerste nieuwbouwloft-complex in Zoetermeer

Geen categorie

De zogenoemde loftwoning wint in Nederland aan populariteit. Meestal zijn deze onderkomens alleen te vinden in oude gerenoveerde bedrijfscomplexen, maar hier komt verandering in. In Zoetermeer Oosterheem wordt het eerste nieuwbouwloft-complex gerealiseerd. Woongebouw Cézanne is ontworpen door MIII Architecten, ontwikkelaar ASR Vastgoed start binnenkort met de verkoop.

Project – Eerste nieuwbouwloft-complex in Zoetermeer

In woongebouw Cézanne worden de krachtige elementen van het lofconcept gecombineerd met alle voordelen van nieuwbouw. Het complex biedt onderdak aan 24 loftwoningen met elk een oppervlakte van 154 vierkante meter en een hoogte van zes meter. Binnen het ontwerp door MIII Architecten heeft de toekomstige bewoner alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. De woningen worden casco opgeleverd. De koper bepaalt zelf of de plafondhoogte moet worden behouden, of dat er een extra verdieping of vide moet worden aangebracht. Hij kan zelf de klus klaren, maar het extra werk kan ook worden uitbesteed.

ASR Vastgoed Ontwikkeling hoopt met deze ontwikkeling in te spelen op de steeds groter wordende doelgroep die op zoek is naar bijzondere woonvormen.

www.liberte-zoetermeer.nl
www.m3architecten.nl

Reageer op dit artikel