nieuws

Oplevering – Minimalistisch interieur voor duurzame vis

Geen categorie

De vijfde vestiging van Fishes is onlangs geopend in het centrum van Utrecht, aan de Twijnstraat. Het voormalige pand van de Fietsfabriek onderging een metamorfose om er de winkel met haar assortiment verse vis in onder te kunnen brengen.

Oplevering – Minimalistisch interieur voor duurzame vis

Blikvanger is de op maat gemaakte roestvast stalen vitrine voor de presentatie van de verse vis op scherfijs. De geïntegreerde keuken, waar voormalig chefkok Ron Kievits zijn gerechten bereidt, geeft een culinair tintje aan de winkel. Het concept voor de winkelinterieurs van Fishes is ontworpen door Studio Linse. 

De Fishes-winkels kenmerken zich door als eerste Nederlandse keten verse vis onder het keurmerk MSC te verkopen (Marine Stewardship Council). Dit blauwe logo geeft de garantie dat de vis op duurzame wijze is gevangen. 

Het Nederlandse Fishes bestaat uit een groothandel, een cateringbedrijf en een winkelketen en heeft vijf vestigingen: in Breukelen, Utrecht (Nachtegaalstraat en Twijnstraat) en Amsterdam (Utrechtsestraat en Johannes Verhulststraat).

www.fishes.nl
www.studiolinse.nl 

Reageer op dit artikel