nieuws

Kantoorinrichter Samas wordt ASPA

Geen categorie

Kantoorinrichter Samas Benelux zet haar bedrijfsactiviteiten voort onder de naam ASPA. De eigen producten van Samas worden voortaan onder die merknaam verkocht.

De naamswijziging en herpositionering volgt op de overname van Samas’ Benelux activiteiten door een consortium van financiële investeerders, bestaande uit Tinseltown Investments en Stonehaven in juni van dit jaar. Samas Benelux ging hierna in zijn geheel en zelfstandig verder.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van het huidige bedrijf is om met nieuw elan de markt te bewerken en de organisatie nog verder te transformeren van een productgerichte focus naar een sterke marktoriëntatie en totaaloplossingen. Een nieuwe bedrijfsnaam is hierbij een belangrijk onderdeel. ASPA is overigens geen nieuwe naam voor de kantoorinrichter. De basis van ASPA werd al gelegd in 1923 en staat voor Authentiek, Samenwerkend, Passievol en Aansprekend. 

Met de keuze voor de herintroductie van de bedrijfsnaam is gekozen voor een geheel nieuw logo. ASPA blijft actief in de Benelux met een direct, eigen verkoopkanaal en een regionaal dekkend netwerk van ASPA Business Partners en ASPA dealers. ASPA werkt samen met haar voormalige Samas’ zusterbedrijven en blijft hierdoor exclusief distributeur voor de merken Drabert, Erco Interieurbouw, Falpro, Fortschritt, MARTINSTOLL, MBT, Schärf en SITAG.

www.aspa.nl 

Reageer op dit artikel