nieuws

Interieur – Natuur aan de wand

Geen categorie

Op de beurs Architect@Work in Kortrijk presenteerde Koroseal, een merk projectwandbekleding, de ontwerpen Burnished, Zambezi en Dressage van designer Sondra Alexander. De wandbekleding bestaat uit een vinyl toplaag op een textiele ondergrond. Met Burnished wordt de uitstraling van gehamerd metaal, compleet met het fijne patina, benaderd. De bekleding is verkrijgbaar in 15 verschillende kleurstellingen.

Interieur – Natuur aan de wand

Tijdens een van Sondra’s trips naar Afrika, werd zij geraakt door de schoonheid en opwinding van de rivier Zambezi. Het dessin Zambezi is een ode aan deze expeditie; de bijzondere textuur en glans van krokodillenhuid zijn weergegeven in 16 modieuze kleuren. 

Sondra’s dessin Dressage combineert subtiele texturen van houtsnijwerk en leer en wordt gebracht op een extra zware kwaliteit vinyl ‘Type II’ in 15 kleuren.

Net zoals alle andere soorten van Koroseal zijn ook deze Sondra Alexander Couture-collecties vlamvertragend, kleur- en lichtecht en toepasbaar in vochtige ruimtes. Daarnaast is de Koroseal-collectie kras- en stootbestendig, bacteriënwerend en afwasbaar.   Kobe is de exclusieve distributeur in Europa van Koroseal.

www.kobe.eu
www.koroseal.com

Reageer op dit artikel