nieuws

Interieur – Emotie en functionaliteit voor de keuken

Geen categorie

Tara Ultra is een nieuwe serie keukenkranen van Dornbracht die worden gekenmerkt door een zeer minimalistisch design. De hoge, slanke uitloop biedt veel bewegingsvrijheid bij het werken met grote pannen en schalen en de ergonomisch geplaatste hendel heeft een nieuwe, opvallende vormgeving.

Interieur – Emotie en functionaliteit voor de keuken

De Tara Ultra eengreeps mengkraan is verkrijgbaar in totaal zeven uitvoeringen met een sprong van 200, 240 en 280 millimeter. De uitvoeringen met een sprong van 240 millimeter zijn ook beschikbaar met de hendel aan de linkerkant, voor gebruik in combinatie met heetwaterbereiders, linkszijdige grepen, spoeldouches  en professionele spoeldouchegarnituren. In de uitvoering als tweegatskraan met professioneel spoeldouchegarnituur  beschikt Tara Ultra over een nog groter bereik, wat praktisch is voor bijvoorbeeld het vullen van pannen naast de spoelbak.

De eengreeps mengkraan Profi met draaibare arm en een geïntegreerde spoeldouche heeft twee straalsoorten: normaal en douchestraal. Met een druk op de knop kan tussen de straalsoorten heen en weer worden geschakeld. Een aparte uitloop en een automatische omstelling hoeven niet meer te worden ingebouwd. De 2-gats mengkraan Profi is nog flexibeler: het mengkraanelement kan op een willekeurige plek in de buurt van de spoelbak worden geplaatst en overeenkomstig de behoefte van de individuele gebruiker worden gemonteerd. 

www.dornbracht.com

Reageer op dit artikel