nieuws

Castelijn Meubelindustrie voltooit nieuwbouw

Geen categorie

De nieuwe ontwerpen die aan de collectie van Castelijn zijn toegevoegd, trokken veel aandacht tijdens de Voorjaarsshow in Toonkamer, het voormalige Dutch Design Center in Utrecht. Coen Castelijn ontwierp een tegeltafel met opvallende Delfts blauw betegelde poten en de bijpassende stoelen Puma met een rank roestvast stalen frame.

De meubelen zijn ook te zien in de eigen toonkamer van Castelijn Meubelindustrie in Roelofarendsveen. Onlangs zijn de fabriek en de toonkamer met bijna 3000 m2 uitgebreid, waarvan de toonkamer 1200 m2 tot haar beschikking heeft. Zo ontstond er ruimte om de grote collectie directiemeubilair én de complete collectie woonmeubelen te presenteren. 

Inspiratiecentrum

In de fabriekstoonkamer zijn een aantal voorbeeld-directiekamers gerealiseerd, aangevuld met lage zitjes en banken van Gelderland en uiteenlopende verlichting van Eikelenboom. Naast de productshowroom met van elke directielijn minstens drie opstellingen, wordt het daarmee vooral ook een inspiratiecentrum.

Van de wooncollectie staan alle modellen van de series Line en Disk op een lang podium, zijn alle modellen tafels en stoelen te zien en zijn tien flinke voorbeeldwanden opgebouwd van de kastsystemen Console en Groove. De fabriekstoonkamer is elke werkdag geopend van 7.30 tot 17 uur. 

www.castelijn.nl

Reageer op dit artikel