nieuws

Techniek – Beurs over duurzaam bouwen: Greenbuild

Geen categorie

VNU Exhibitions lanceert een nieuwe beurs op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen: Greenbuild. De beurs vindt plaats tijdens de beurzen Gevel en Licht en Architectuur in Ahoy Rotterdam, van 27 t/m 29 januari 2010.

Greenbuild richt zich met name op de architect. Project Manager Richard Butter: “De architect heeft behoefte aan kennis op het gebied van duurzaam bouwen. 78% Van de architecten oriënteert zich op het onderwerp. Dit doen ze vooral via beurzen (50%). Meer dan de helft (57%) staat positief tegenover een professionele vakbeurs op het gebied van duurzaam bouwen.”
 
Op Greenbuild staan zestig leveranciers van duurzame bouwmaterialen en energiebesparende bouwoplossingen. Vanzelfsprekend spelen isolatie en technische aspecten een grote rol. Om een zo groot mogelijke kwaliteit te garanderen zijn er deelnamecriteria vastgesteld. Een en ander wordt gecompleteerd met een seminarprogramma.

 

www.greenbuild.nl

Reageer op dit artikel