nieuws

Project – Nieuw kantoorgebouw voor Rijkswaterstaat in Assen

Geen categorie

24H architecture gaat samen met het adviesbureau ABT het nieuwe kantoorgebouw voor Rijkswaterstaat in Assen ontwerpen. Vier andere bureaus dongen mee naar de opdracht in het kader van de Europese selectie.

Het gebouw is een gecombineerde huisvesting voor de districten Groningen en Drenthe en wordt gebouwd langs de autoweg A28. Zo maakt het onderdeel uit van de ontwikkelingen die Kloosterveen en Assen met elkaar verbinden. 

 

Het is de bedoeling dat door intensief overleg met gebruikers een gebouw tot stand zal komen dat zich vormt naar de manier van werken van de betrokken partijen. Het naar voren brengen van de publieksgerichte insteek en de daarbij behorende transparantie, zichtbaarheid en herkenbaarheid, is één van de uitgangspunten. Centraal staan samenwerking en ontmoeting. 

 

Deze maand wordt gestart met de werkzaamheden en de oplevering is eind 2010 gepland. 

Reageer op dit artikel