nieuws

Personalia – Vierde partner Mecanoo architecten

Geen categorie

Architect Ellen van der Wal is benoemd tot partner van Mecanoo architecten. Zij is hiermee de vierde partner van het in 1984 opgerichte architectenbureau. Van der Wal gaat het Innovatie en Research Team leiden.

Ellen van der Wal (1972) trad in 1998 in dienst bij Mecanoo, hetzelfde jaar waarin zij cum laude afstudeerde aan de Technische Universiteit Delft. Ook studeerde zij architectuur aan de Universitat Polytecnica de Catalunya in Barcelona. Als projectarchitect is zij betrokken bij diverse projecten, waaronder universiteitsgebouwen, conferentiecentra en het Mekelpark van de TU Delft. 

Mecanoo architecten, gevestigd in Delft, wordt geleid door Francine Houben. Naast Van der Wal zijn technisch directeur Aart Fransen en architect Francesco Veenstra partners van het bureau. Beide werden in 2007 benoemd. 

www.mecanoo.nl

Reageer op dit artikel