nieuws

Personalia – Anja Verdaasdonk directeur VvE-beheer Ymere

Geen categorie

Met ingang van 1 februari is Anja Verdaasdonk (38) benoemd als directeur VvE-beheer bij woningcorporatie Ymere. Onder haar leiding gaat de woningcorporatie werken aan een klantgericht en innovatief beleid.

Verdaasdonk is sinds 2005 werkzaam bij Ymere als manager verkoop en VvE-beheer. Daarvoor werkte zij onder meer als salesmanager bij Altus in Houten en Seculife te Zoetermeer.

Ymere beheert woningen, winkels en bedrijfsruimtes in de noordelijke Randstad en ontwikkelt daarnaast nieuwe huur- en koopwoningen. Ymere VvE-beheer is verantwoordelijk voor het beheer van 297 Verenigingen van Eigenaren met in totaal 11.687 appartementsrechten. Speerpunt van het te voeren beleid is klantgericht werken, waarbij valt te denken aan maatwerk en aanvullende diensten, zoals zorgdiensten voor senioren.

Reageer op dit artikel