nieuws

Melissa Villarreal wint architectuurreis

Geen categorie

Melissa Villarreal, architect bij het Amsterdamse bureau Lafour en Wijk, heeft de architectuurreis naar Barcelona gewonnen die de redactie van de Architect op de Bouwbeurs verlootte.

Melissa Villarreal wint architectuurreis

Om kans te maken op de reis hoefden de bezoekers van de beurs slechts hun visitekaartje in te leveren en twee data in hun agenda te zetten: 14 oktober, de dag dat de Architect zijn jaarlijkse congres houdt en 26 november, de dag dat de LAi- en Mart Stamprijs worden uitgereikt. 

 

Melissa Villarreal was één van de 259 deelnemers aan de verloting.

 

Jaarcongres 2009

Het jaarcongres van de Architect staat in het teken van de woningbouw. Deze opgave heeft langere tijd te maken gehad met verminderde publieke belangstelling. Als gevolg van de bevolkingsexplosie en de schaarste van land, maar ook vanwege de economische- en ecologische crisis, is deze kwestie echter opnieuw actueel.

Reageer op dit artikel