nieuws

Interieur – Zacht bouwmateriaal

Geen categorie

De broers Ronan en Erwan Bouroullec hebben voor Kvadrat opnieuw een innovatief, modulair bouwsysteem van textiel ontworpen: Clouds. In feite borduren ze hiermee voort op North Tiles, een soortgelijk systeem waarmee de Franse ontwerpers textiel wilden terugbrengen in de naar hun mening ‘verkilde’ interieurs.

De verschillende modules van Clouds zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen, door middel van elastische rubberen banden. In de gleufjes aan weerszijden kunnen de elementen met bijgeleverde schroeven aan wanden of plafonds worden gehangen. Zo kunnen er ruimteverdelers, installaties of gordijnen mee worden gemaakt. Net als North Tiles zijn de Clouds uitgevoerd in de stoffen Divina en Tempo en verkrijgbaar in zeven kleuren, die onderling fraai met elkaar combineren. Clouds wordt verkocht in verpakkingen van acht of 24 stuks. 

 

www.kvadrat.dk

Reageer op dit artikel