nieuws

Interieur – Massief hout met lichte uitstraling

Geen categorie

Het Nederlandse meubelmerk De Vorm liet voor het eerst haar gezicht zien eind 2005 met de Tumbly, een eivormig zitobject. Inmiddels heeft zij haar collectie designmeubels uitgebreid met verschillende items geschikt voor de particuliere en zakelijke markt. Deze zijn zowel op Interieur Kortrijk als op de IMM in Keulen getoond.

Interieur – Massief hout met lichte uitstraling

De meubels van de twee ontwerpsters zijn te karakteriseren als tijdloos met verrassende elementen. Kwaliteit, strakke lijnen, kleur en verborgen functionaliteiten lopen als een rode draad door de nieuwe collectie heen.  

Zo laat De Vorm met de Wood me-serie zien dat massief houten meubels door een vernuftige constructie een luchtige en verfijnde uitstraling kunnen hebben. De collectie bestaat uit een tafel, een stoel en een lounger. Bij het ontwerpen van de tafel werd De Vorm geïnspireerd door het gezinsgevoel en de liefde voor strakke en eenvoudige vormgeving. De Wood me table is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en in een gefineerde versie. In zijn eenvoud en met zijn strakke lijnenspel past de Wood me chair goed bij de tafel. Deze stoel is verkrijgbaar in massief eiken en in een variant waarbij de zitting en de rug bekleed zijn met stof of leer. 

Eenvoud, eerlijkheid en bescheidenheid kenmerken de Wood me lounger. De strakke lijnen en luchtige constructie zorgen er voor dat de het meubel niet overheerst, maar een verfijnd detail vormt binnen het interieur. De lounger is verkrijgbaar in massief eiken. Ook is er een gestoffeerde versie, waarbij de zittingen de rug bekleed zijn met stof of leer in allerlei kleuren. Een hocker maakt de lounger compleet. 

 

www.devorm.nl

Reageer op dit artikel