nieuws

Interieur – Decoratief en functioneel buitenmeubel

Geen categorie

Het voorjaar nadert en dus nam het interieurmerk Gutzz onlangs de TreePot op in haar collectie. Het idee is even eenvoudig als doordacht. Studio Mango uit Rotterdam bedacht een variant op het gezegde ‘op elk potje past een deksel’. De TreePot gaat uit van de gedachte ‘om elke boom past een pot’.

Treepot Gutzz-1.jpg

De pot bestaat namelijk uit twee identieke delen, die om de boom kunnen worden geplaatst en aan elkaar vastgeklikt. Het ontwerp is decoratief én functioneel, want op de randen kunnen mensen zitten. Voor extra stabiliteit kan de holle pot met water worden gevuld. De TreePot loopt naar beneden taps toe en is geschikt voor boomstammen tot maar liefst 60 centimeter dik. De pot is vervaardigd van polyethyleen en weerbestendig, net als de twee clips waarmee de twee helften aan elkaar zijn te klikken: deze zijn van roestvast staal. Het ontwerp is 55 cm hoog, heeft een buitendiameter van 150 cm en weegt 40 kilo.

Treepot Gutzz-2.jpg

De TreePot is standaard leverbaar in zwart, wit en antraciet, maar kan vanaf 10 stuks in elke RAL-kleur worden uitgevoerd. Gutzz mikt met de TreePot op inrichters van restaurants en hotels, voor scholen en pleinen of voor sport- en stadsparken. In de openbare ruimte nodigen de TreePots uit om op te rusten, te lunchen, te ontmoeten of te lezen.  

www.gutzz.com

Treepot Gutzz-3.jpg

Reageer op dit artikel