nieuws

Interieur – Automatische schuifdeur bespaart energie

Geen categorie

Met de Safecord automatische schuifdeur kunnen winkeliers veel energiekosten besparen. Door het elektronische bedieningspaneel is de schuifdeur op eenvoudige manier op zomerstand (maximaal open) of winterstand te zetten. De Safecord beschikt ook over een functie voor eenrichtingsverkeer, wat bijvoorbeeld vlak voor sluitingstijd praktisch kan zijn. Daarbij is de Safecord gebruiksvriendelijk en geeft het entrees een klantvriendelijke en fraaie uitstraling.

Interieur – Automatische schuifdeur bespaart energie

De schuifdeur is inbraakwerend. Door de Safecord aan te sluiten op een alarmsysteem, worden via sensoren gedetecteerde inbraken direct doorgegeven aan de meldkamer of het beveiligingspersoneel. Overigens is de deur ook geschikt voor ruimtes binnen gebouwen die extra beveiligingseisen hebben.

Ondanks zijn inbraak- en slagwerende werking is de Safecord dankzij elektronische of handmatige ontgrendeling bij calamiteiten nog steeds als vluchtdeur te gebruiken. De geïntegreerde noodstroomvoorziening garandeert dat de deur nog minstens honderd keer open en dicht gaat in het geval van stroomuitval, brand of andere calamiteiten. 

 

directie@recordautomatischedeuren.nl

Reageer op dit artikel