nieuws

Bouwbeurs van start

Geen categorie

Vandaag is in de Jaarbeurs te Utrecht de Internationale Bouwbeurs van start gegaan. Deze editie van het tweejaarlijkse evenement voor bouwend Nederland heeft het thema ‘Bouwen in Balans’. Het thema speelt in op de trend en behoefte om de goede balans te vinden tussen een gezonde leefomgeving en duurzame ontwikkeling.

Bezoekers kunnen tot en met zaterdag langs de duizend exposanten die hun laatste productnoviteiten tonen. Ook worden er activiteiten georganiseerd. Zo zijn er op 10, 11 en 12 februari de Architectendagen, die de Architect organiseert in samenwerking met NBD, Magma en de Bouwbeurs. 

 

Tijdens de Architectendagen lichten architecten hun praktijkervaringen met materialen en de wijze waarop deze een rol spelen in hun gebouwontwerp toe. Ze gaan in op de vraag hoe met bepaalde materialen en concepten een ruimte kan worden vormgegeven en wat dat betekent voor de rol van de architect in het bouwproces.

 

Verder wordt op 11 februari de Nederlandse Bouwprijs uitgereikt voor innovaties die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de bouwbranche. Ook zijn er congressen, seminars, buitenexposities en wedstrijden voor de verschillende doelgroepen. 

 

De Architect is samen met Cobouw, Magma en de NBD op de beurs aanwezig. U kunt ons vinden op stand E038 in Hal 8. Kom langs en profiteer van aantrekkelijke beursaanbiedingen! 

 

Wij hopen u later deze week op de beurs te kunnen begroeten. 

De beurs duurt tot en met zaterdag 14 februari en is dagelijks open van 09.30 tot 17.30 uur. Zaterdag is een uitzondering, dan sluit de beurs om 16.00 uur. Meer informatie: www.bouwbeurs.nl

 

Reageer op dit artikel