nieuws

Product Techniek – Manager voor Unica Smart

Geen categorie

Unica Installatiegroep heeft Ruurd van Leeuwen aangetrokken als Business Development Manager voor het concept Unica Smart. Unica Smart is een standaard installatieconcept voor kantoren.

Product Techniek – Manager voor Unica Smart

Projectontwikkelaars, architecten en gebruikers van nieuwbouwkantoren hebben behoefte aan een zo compleet mogelijk installatievoorzieningenpakket. Het moet goedkoop zijn en snel te realiseren, zonder tijdrovende meerwerktrajecten. Bij Unica Smart is alles vooraf uitgedacht: van de verlichting tot de verwarming, het sanitair en de luchtbehandeling.

 

Een standaard installatiepakket geeft duidelijkheid en verkort de inbouwtijd. De klant hoeft tijdens de bouw niet meer na te denken over opties en uitvoeringen van installatieonderdelen en de architect heeft een grotere ontwerpvrijheid. Bovendien kan met Unica Smart een kostenbesparing worden gerealiseerd van ruim 10 procent ten opzichte van maatwerkinstallaties.

Reageer op dit artikel