nieuws

Product Interieur – Esprit in de badkamer

Geen categorie

Het Esprit Home Bath Concept is een samenwerking tussen sanitairproducent Kludi en het kledingmerk Esprit. Esprit bewerkt de laatste jaren, zoals veel kledingmerken, ook de interieurmarkt met een groot aanbod aan textiele woonaccessoires en andere interieurproducten.

Product Interieur – Esprit in de badkamer

Hiermee richt het merk zich op de stijlbewuste consument die graag kijkt naar design, open staat voor nieuwe ideeën en zijn woning met kwalitatief hoogwaardige producten in wil richten. 

Met de producten van Esprit Home Bath Concept   kan een badkamer worden gecreëerd met moderne, op elkaar afgestemde modulaire elementen. Het kranenassortiment is nu uitgebreid met een opbouwdouchemengkraan en een opbouwbadmengkraan. De laatste twee hebben als basis een chassis, net als een auto. Daaromheen is een aparte carrosserie geconstrueerd, die in verchroomde of witte uitvoering leverbaar is. De carrosserie is tevens als aflegvlak te gebruiken. 
Het praktische gebruiksgemak is ook terug te vinden in de ergonomisch ideaal gepositioneerde hendel aan de voorzijde. Het chassis heeft geen direct contact met de carrosserie van de kraan, waardoor warmteoverdracht door heet water wordt vermeden. 

www.kludi.nl

Reageer op dit artikel