nieuws

Personalia – Nieuwe partners bij Twynstra Gudde

Geen categorie

Vier nieuwe partners hebben met ingang van het nieuwe jaar de gelederen versterkt van Twynstra Gudde: Dennis Christmas, Edwin Kaats, Sef van Ments en Joep E.M. Rozendal.

Dennis A.E. Christmas MMC (39) richt zich op de ontwikkeling van vastgoed in de zorgsector, van het eerste idee tot en met de aanbesteding van het werk. Verder is hij betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe ontwikkel- en realisatiestrategieën voor de zorgsector. Zijn studie volgde hij aan zowel de TU Eindhoven als aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Edwin A.P. Kaats (45), sinds 2001 werkzaam bij Twynstra Gudde, staat bekend om zijn expertise op het gebied van de inrichting en besturing van samenwerkingsrelaties. In 2008 promoveerde hij aan de Universiteit van Tilburg op de rol en betekenis van bestuurders in allianties en netwerken.   Bij Twynstra Gudde is hij onder meer adviseur bij samenwerkings- en sourcingsvraagstukken. Ook begeleidt hij allianties en netwerken, en adviseert bij besturings- en organisatie-vraagstukken.

Ook Sef van Ments   en Joep Rozendal werken sinds 2001 bij Twynstra Gudde. Geheel in de lijn van zijn studies, onder andere Postdoctoraal Management Consultancy aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gaat Van Ments zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Rozendal is adviseur binnen de adviesgroep Openbare Orde en Veiligheid. Hij is vooral actief binnen de brandweer waar hij organisatieveranderingen begeleidt. Na zijn studie bestuurskunde aan de Universiteit Twente werkte hij enige jaren als officier bij het korps mariniers

www.twynstragudde.nl

Reageer op dit artikel